Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
jablka | 1 ks | 0.47 g | 0.31 g | 0.05 g | 20.77 g | 18.91 g | 94.64 kcal |
skořice mletá | 1 lžíce | 0.31 g | 0.10 g | 0.03 g | 2.14 g | 0.17 g | 19.27 kcal |
arašídové máslo | 1 vrchovatá lžíce | 4.44 g | 10.27 g | 2.07 g | 3.46 g | 2.10 g | 119.60 kcal |
ořechy vlašské | 1/2 hrsti | 1.52 g | 6.52 g | 0.61 g | 0.70 g | 0.26 g | 65.40 kcal |
Součet | 6.75 g | 17.20 g | 2.76 g | 27.07 g | 21.44 g | 298.91 kcal |