Zelenina na ghí s vejci
Rychlé a snadné jídlo na přípravu, které zahřeje i zasytí. :-)
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    V menším hrnci nebo kastrůlku dáme vařit po dobu 8-10 minut 2 vejce. Poté vypneme plotýnku a necháme vejce prozatím v horké/teplé vodě v hrnci/kastrůlku.
                2.
                    Mezitím očistíme zeleninu, nakrájíme bílou papriku na menší kousky a cherry rajčátka nakrájíme na půl.
                3.
                    Na pánvi necháme rozpustit lžíci přepuštěného másla (ghí). Poté přidáme půl hrnku vody a nakrájenou papriku.
                4.
                    Jakmile se voda vypaří, přidáme dalšího půl hrnku vody a cherry rajčátka. Mícháme do změknutí rajčátek. Poté přidáme ještě špenát a ohříváme, dokud špenát "nezvadne".
                5.
                    Dle chuti přidáme sůl a pepř.
                6.
                    Hotovou směs dáme na talíř, oloupaná vejce rozkrojíme na půl a posypeme sladkou paprikou a solí dle chuti.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                323.96 kcal  | 
            
Protein  | 
                15.36 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     10.25 g 
                    9.81 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     22.99 g 
                    10.85 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



