Kotleta po valašsku
Maso v tomto receptu vás překvapí svou kombinací chutí - jak po majoránce, tak i pivu.
Reklama
Postup přípravy
1.
Kotletu jemně naklepeme, osolíme a opepříme.
2.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a všechny plátky opečeme z obou stran, aby měly pěknou barvu.
3.
Mezitím, co opékáme kotlety, si nakrájíme cibuli na půl kolečka a klobásu také na půl kolečka.
4.
Vše přidáme k masu, přisypeme majoránku a chvíli opékáme. Poté podlijeme pivem a dusíme pod poklicí do změknutí.
5.
Podávat můžeme se zeleninou, pečivem, opékaným bramborem, co kdo má rád.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
485.33 kcal |
Protein |
40.88 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.07 g
4.23 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
27.03 g
8.75 g
|
Reklama
Reklama