Tvarůžková pizza

Že chuť pizza těsta a naše české tvarůžky nejdou dohromady? Omyl. Jsou výbornou chuťovkou. K pivu je to perfektní dobrota.

Reklama

Ingredience

Na každou pizzu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mouku smícháme se solí. Přilijeme vodu a olivový olej. Rozdrobíme kostku kvasnic a vše promícháme. Rukou nebo v robotu vypracujeme těsto. Při převalování byste měli cítit vzduchové bubliny v těstě. Dáme vykynout na 1 hodinu.
2.
Vykynuté rozdělíme na 6 porcí. Z každé vytvarujeme pizzu, těsto nesmí lepit a nesmí se trhat. Pizzu dáme na plech vymazaný olivovým olejem.
3.
Horní stranu potřeme lžící olivového oleje. Cibuli nakrájíme na proužky a poklademe nahoru. Olomoucké tvarůžky překrájíme na slabší kolečka. Naskládáme na pizzu a posypeme oreganem.
4.
Rozehřejeme troubu na maximum a dáme zapéct. Nelekejte se, že se tvarůžky budou při pečení nafukovat. Pečeme velmi krátce, asi 3 až 5 minut.

Od: Iva V, 20.6.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,105.44 kcal
Protein
44.69 g
Sacharidy
z toho cukr
189.21 g
3.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.66 g
2.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama