moc dobré
Rýžová kaše pro děti
Rýžová kaše je lehce stravitelná a bez bílé mouky. Děti si ji zamilují díky ovoci a nasládlé chuti. Se skořicí bude chutnat i dospělým. Je výborná teplá i studená.
Reklama
Postup přípravy
1.
Rýži nasypeme do mléka, přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni asi 20 min. Pak dáme na 15 minut do peřiny, rýžová kaše krásně zhoustne.
2.
Do hotové kaše nastrouháme jablko, přidáme na kostičky nakrájený banán a osladíme lžící medu. Dobře promícháme a necháme chvíli v pokojové teplotě.
3.
Před podáváním ozdobíme ovocem a podle chuti sypeme skořicí.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
271.96 kcal |
Protein |
5.62 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
56.15 g
30.32 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.51 g
1.05 g
|
Reklama
Reklama




