Ekucharka.cz
  • Přidat recept
  • Úvod
  • Recepty
    • Procházet
    • Štítky
    • Videorecepty
    • Hlavní jídla
    • Polévky
    • Malá jídla a občerstvení
    • Dezerty a moučníky
    • Přílohy
    • Snídaně
    • Saláty
    • Pomazánky
    • Nápoje
    • Smoothies
  • Ingredience
    • Procházet
    • Vitamíny
    • Minerály
  • Magazín
  • Nutriční diář
    • Zobrazit
    • Vlastní ingredience
    • Analýza výsledků
    • Změnit nastavení
  • Oblíbené
  • Přihlásit
Ekucharka.cz
  • Recepty
  • Magazín
  • Ingredience
  • rajčata
  • švestky
  • cuketa
  • jablka
  • červená řepa
Úvod • Magazín • Klíčová slova • kynutí

Klíčové slovo „kynutí“

Příprava kynutého těsta chce trošku péče. Představíme vám osvědčené triky, díky kterým se těsto vždy podaří

Příprava kynutého těsta chce trošku péče. Představíme vám osvědčené triky, díky kterým se těsto vždy podaří

Nadýchané koláče, vdolečky a záviny začínají u dokonalého kynutého těsto. Jak jej připravit, aby pečení bylo radostí a výsledek se rozplýval na rtech? Stačí dodržet několik rad a kynuté těsto bude jako od profesionálního cukráře.

Iva Vaněčková
4.10.2021

Oblíbené články

  • Červená řepa: Jak uchovat podklad plný mikroživin i na zimu
  • Dezerty do skleničky. Krásně barevné a připravené za pár minut
  • Jak připravit batáty? Žádná věda v tom není!
  • Nepečené dorty jsou rychlé a skvělé. Pusťte se do nich
  • Urodilo se hodně jablek? Poradíme vám, jak je zpracovat
  • Piškotové těsto, nadýchané, pružné a vláčné. Jak nad ním zvítězit?
  • Bulvový versus řapíkatý celer: Který je zdravější?
  • Kopřivová semínka: Zelený poklad léta, který možná přehlížíte
Facebook RSS
  • Podmínky užití
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Kontakt
© 2003-2025 ekucharka.cz, ISSN 2694-6866, jakékoli veřejné šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Design: Eva Roverová