Andělský perník

Nadýchaný perník je oblíbeným dezertem během vánočních svátků. Tento recept na nadýchaný perník vám ukáže, jak si připravit lehký a vzdušný perník s výraznou vůní a chutí klasických koření. Perník je vyroben z kvalitních ingrediencí, jako je med, mouka a vejce, které mu dodávají šťavnatost a chuť. Tento perník bude skvělým doplňkem k čaji či kávě, ale také se hodí jako dárek pro vaše blízké. V tomto receptu vám ukážeme, jak snadno připravit nadýchaný perník, který vám rozhodně zlepší náladu a přinese vánoční atmosféru do vašeho domova.

Reklama

Ingredience

Na ozdobu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V jedné míse si smícháme všechny sypké suroviny, do druhé mísy dáme tekuté suroviny, které rozšleháme a poté vmícháme do sypkých surovin.
2.
Na plech položíme pečicí papír, vylijeme na něj těsto a pečeme 30-40 minut ve středně vyhřáté troubě.
3.
Po upečení a vychladnutí perník potřeme marmeládou a potom dozdobíme čokoládovou polevou. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 17.4.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
40 min vaření
1 hod celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
250.15 kcal
Protein
3.54 g
Sacharidy
z toho cukr
34.27 g
18.68 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.22 g
3.65 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama