Špagety se špenátem a bazalkou
Rychlá a chutná večeře ze špenátu a špaget. Vyzkoušejte méně známou kombinaci špenátu, bazalky a zakysané smetany. Určitě vám zachutná. Potřebujete jen pár ingrediencí a hotovo budete mít do půl hodiny.
Reklama
Postup přípravy
1.
Špenátový protlak necháme rozmrznout. V hrnci rozehřejeme máslo a orestujeme hladkou mouku do zhnědnutí. Zalijeme mlékem a dobře rozmícháme na kaši. Vmícháme špenát.
2.
Ochutíme solí, pepřem, bazalkou a prolisovaným česnekem. Společně prohřejeme, vypneme a vmícháme zakysanou smetanu.
3.
Podáváme se špagetami, vařeným vejcem nebo opečenými kousky anglické slaniny. Můžeme ozdobit strouhaným sýrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
470.92 kcal |
Protein |
13.39 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
55.54 g
4.97 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.66 g
11.31 g
|
Reklama
Reklama