Penne s žampiónovou omáčkou
Těstoviny s žampiónovou omáčkou jsou snadné na přípravu. Omáčka je jemná s chutí po smetaně a čerstvých žampionech.
Reklama
Postup přípravy
1.
Penne si uvaříme ve slané vařící vodě, podle návodu na obalu. Scedíme, propláchneme, přidáme olej a promícháme.
2.
Na pánvi si opečeme kostičky slaniny, kostičky cibule, přidáme na plátky nakrájené žampiony a necháme změknout.
3.
Zalijeme smetanou, přidáme sýr a vaříme do zhoustnutí.
4.
Do omáčky přimícháme uvařené těstoviny, osolíme, opepříme, přisypeme česnek a provensálské koření.
5.
Necháme prohřát a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
915.23 kcal |
Protein |
23.52 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
77.52 g
7.00 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
54.98 g
24.21 g
|
Reklama
Reklama