Melounový sirup

Melounový sirup je velmi osvěžující. Má příjemnou chuť a je vyráběný za studena, takže nám zůstanou zachované i vitamíny jako C, A, B6 a další látky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Meloun si vypeckujeme, odkrojíme slupku a nakrájíme na malé kostičky, které vložíme do mísy.
2.
Zasypeme cukrem, přidáme kyselinu citrónovou, promícháme a uložíme na 12 hodin do lednice.
3.
Po 12 hodinách, rozmixujeme tyčovým mixérem a šťávu přecedíme přes jemné sítko.
4.
Hotový sirup přelijeme do skleněné lahve a uchováváme v lednici.

Od: Petuler, 15.7.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 12 hod 30 min příprava
12 hod 30 min celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 3 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
93.38 kcal
Protein
0.92 g
Sacharidy
z toho cukr
23.22 g
21.78 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.23 g
0.02 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama