Melounový sirup
Melounový sirup je velmi osvěžující. Má příjemnou chuť a je vyráběný za studena, takže nám zůstanou zachované i vitamíny jako C, A, B6 a další látky.
Ingredience (20 x porce)
-
-
-
Postup přípravy
- Meloun si vypeckujeme, odkrojíme slupku a nakrájíme na malé kostičky, které vložíme do mísy.
- Zasypeme cukrem, přidáme kyselinu citrónovou, promícháme a uložíme na 12 hodin do lednice.
- Po 12 hodinách, rozmixujeme tyčovým mixérem a šťávu přecedíme přes jemné sítko.
- Hotový sirup přelijeme do skleněné lahve a uchováváme v lednici.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 93.38 kcal |
Protein: 0.92 g |
Sacharidy: 23.22 g |
z toho cukr: 21.78 g |
Tuk: 0.22 g |
z toho nas. MK: 0.02 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3147-melounovy-sirup