Pečená řepa na grilu
Pro milovníky červené řepy je pečená řepa na grilu skvělou volbou. Na ohni pečeme zhruba 1 hodinu, ale vyplatí se počkat. K řepě se hodí česnekový dip a čerstvý chleba.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Řepu oloupeme a nakrájíme na měsíčky.
                2.
                    Alobal si dvakrát přehneme, aby se nám při pečení neroztrhl, potřeme olejem, naskládáme řepu.
                3.
                    Řepu více osolíme, opepříme, vložíme větvičky tymiánu, pokapeme octem a znova polijeme olejem.  Alobal dobře uzavřeme, aby nám netekla šťáva.
                4.
                    Vložíme na rozpálený gril a z každé strany pečeme 30 minut.
                5.
                    Po upečení podáváme společně s dipem a čerstvým pečivem.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                438.37 kcal  | 
            
Protein  | 
                3.09 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     12.38 g 
                    11.24 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     40.95 g 
                    5.70 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  




