Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
řepa červená | 2 ks | 2.64 g | 0.28 g | 0.04 g | 11.09 g | 11.09 g | 70.52 kcal |
tymián čerstvý | 4 větvičky | 0.22 g | 0.07 g | 0.02 g | 0.42 g | 0.00 g | 4.04 kcal |
ocet vinný | 1/2 lžíce | 0.02 g | 0.03 g | 0.03 g | 0.03 g | 0.01 g | 0.47 kcal |
sůl | podle chuti | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
olej olivový | 3 lžíce | 0.00 g | 40.50 g | 5.59 g | 0.00 g | 0.00 g | 358.02 kcal |
citrónový pepř | 1/2 lžičky | 0.20 g | 0.08 g | 0.01 g | 0.85 g | 0.15 g | 5.33 kcal |
Součet | 3.09 g | 40.95 g | 5.70 g | 12.38 g | 11.24 g | 438.37 kcal |