Pro milovníky červené řepy je pečená řepa na grilu skvělou volbou. Na ohni pečeme zhruba 1 hodinu, ale vyplatí se počkat. K řepě se hodí česnekový dip a čerstvý chleba.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Řepu oloupeme a nakrájíme na měsíčky.
Alobal si dvakrát přehneme, aby se nám při pečení neroztrhl, potřeme olejem, naskládáme řepu.
Řepu více osolíme, opepříme, vložíme větvičky tymiánu, pokapeme octem a znova polijeme olejem. Alobal dobře uzavřeme, aby nám netekla šťáva.
Vložíme na rozpálený gril a z každé strany pečeme 30 minut.
Po upečení podáváme společně s dipem a čerstvým pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 438.37 kcal |
Protein: 3.09 g |
Sacharidy: 12.38 g |
z toho cukr: 11.24 g |
Tuk: 40.95 g |
z toho nas. MK: 5.70 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3099-pecena-repa-na-grilu