Pečená řepa na grilu

Pro milovníky červené řepy je pečená řepa na grilu skvělou volbou. Na ohni pečeme zhruba 1 hodinu, ale vyplatí se počkat. K řepě se hodí česnekový dip a čerstvý chleba.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Řepu oloupeme a nakrájíme na měsíčky.
  2. Alobal si dvakrát přehneme, aby se nám při pečení neroztrhl, potřeme olejem, naskládáme řepu.
  3. Řepu více osolíme, opepříme, vložíme větvičky tymiánu, pokapeme octem a znova polijeme olejem. Alobal dobře uzavřeme, aby nám netekla šťáva.
  4. Vložíme na rozpálený gril a z každé strany pečeme 30 minut.
  5. Po upečení podáváme společně s dipem a čerstvým pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 438.37 kcal | Protein: 3.09 g | Sacharidy: 12.38 g | z toho cukr: 11.24 g | Tuk: 40.95 g | z toho nas. MK: 5.70 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3099-pecena-repa-na-grilu