Pečená řepa na grilu

Pro milovníky červené řepy je pečená řepa na grilu skvělou volbou. Na ohni pečeme zhruba 1 hodinu, ale vyplatí se počkat. K řepě se hodí česnekový dip a čerstvý chleba.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Řepu oloupeme a nakrájíme na měsíčky.
2.
Alobal si dvakrát přehneme, aby se nám při pečení neroztrhl, potřeme olejem, naskládáme řepu.
3.
Řepu více osolíme, opepříme, vložíme větvičky tymiánu, pokapeme octem a znova polijeme olejem. Alobal dobře uzavřeme, aby nám netekla šťáva.
4.
Vložíme na rozpálený gril a z každé strany pečeme 30 minut.
5.
Po upečení podáváme společně s dipem a čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 6.6.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod vaření
1 hod 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
438.37 kcal
Protein
3.09 g
Sacharidy
z toho cukr
12.38 g
11.24 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
40.95 g
5.70 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama