Sladký chlebík s tvarohem a jogurtem

Buchta plná tvarohu a jogurtu pečená ve formě na biskupský chlebíček chutná výborně a vydrží dlouhou vláčná. Nahoru se hodí citrónová poleva.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Máslo a vejce necháme v pokojové teplotě. Máslo musí změknout.
2.
V robotu vyšleháme vejce s cukry, přidáme máslo. Po rozmíchání přidáme tvaroh a jogurt. Důkladně prošleháme.
3.
Mouku smícháme s práškem do pečiva a vmícháme do směsi nakonec.
4.
Nalijeme do formy vymazané máslem a vysypané hrubou moukou. Dáme do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Dobře přikryjeme alobalem.
5.
Pečeme 1 h a 15 minut. Odklopíme alobal a pečeme dalších 15 minut.
6.
Necháme vychladnout a vyklopíme.

Od: Iva V, 27.6.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 30 min vaření
2 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
278.48 kcal
Protein
6.38 g
Sacharidy
z toho cukr
37.40 g
27.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.72 g
7.02 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama