Sladký chlebík s tvarohem a jogurtem
Buchta plná tvarohu a jogurtu pečená ve formě na biskupský chlebíček chutná výborně a vydrží dlouhou vláčná. Nahoru se hodí citrónová poleva.
Ingredience (15 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Máslo a vejce necháme v pokojové teplotě. Máslo musí změknout.
- V robotu vyšleháme vejce s cukry, přidáme máslo. Po rozmíchání přidáme tvaroh a jogurt. Důkladně prošleháme.
- Mouku smícháme s práškem do pečiva a vmícháme do směsi nakonec.
- Nalijeme do formy vymazané máslem a vysypané hrubou moukou. Dáme do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Dobře přikryjeme alobalem.
- Pečeme 1 h a 15 minut. Odklopíme alobal a pečeme dalších 15 minut.
- Necháme vychladnout a vyklopíme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 278.48 kcal |
Protein: 6.38 g |
Sacharidy: 37.40 g |
z toho cukr: 27.10 g |
Tuk: 11.72 g |
z toho nas. MK: 7.02 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2682-sladky-chlebik-s-tvarohem-a-jogurtem