Špagety s artyčoky

  • Přidat foto

Bodlák zajímavé chuti je skvělý do salátů i hlavních jídel. Vyzkoušejte, jak výborně chutná se špagetami.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Artyčoky necháme okapat a překrojíme na větší kusy.
2.
Cibuli nakrájíme na proužky, česnek nasekáme nahrubo. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky.
3.
Dáme vařit špagety.
4.
Vezmeme hlubokou pánev a na malé troše oleje dáme restovat cibuli. Po chvíli přidáme anglickou slaninu a česnek. Anglickou slaninu dobře orestujeme. Jakmile je slanina hotová, přidáme artyčoky.
5.
Společně chvíli prohřejeme a přidáme hotové špagety. Vše promícháme ještě na pánvi a můžeme podávat.

Od: Iva V, 5.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 28 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, těstoviny

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
440.43 kcal
Protein
15.29 g
Sacharidy
z toho cukr
63.04 g
7.48 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.79 g
6.17 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.