Sýrové špízy

Každý miluje smažený sýr. Sýrové špízy si proto rychle oblíbíte. Je to variace rozličných chutí. Nejlepší jsou teplé a s bramborovou přílohou. Zachutnají ale i po studenu se salátem.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Sýry nakrájíme na kostičky. Olivy rozpůlíme. Vezmeme špejli, přelomíme na polovinu. Začínáme a končíme sýrem eidam. Kostka eidamu, oliva, kostka nivy, oliva, kostka hermelínu, oliva. A pak ještě jednou. Olivy budou jen mezi sýry.
2.
Množství vychází na 2 špízy, takže potřebujete jednu špejli.
3.
Obalíme v trojobalu a smažíme na oleji ze všech stran. Špíz musí v oleji plavat. Necháme okapat na ubrousku a podáváme.

Od: Ráďa 78, 7.7.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 54 Kč
Kategorie: hlavní chod, chuťovky, česká, sýr, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
761.68 kcal
Protein
50.13 g
Sacharidy
z toho cukr
28.75 g
0.80 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
49.57 g
27.53 g

Detailní rozpis podle ingrediencí