Cottage pomazánka s ředkvičkou
Lehounká a lahodná pomazánka, zcela podle zásad zdravého stravování. Při přípravě je třeba myslet na to, že je určena k okamžité spotřebě, protože zelenina i sýr pouští hodně vody.
Reklama
Postup přípravy
1.
Cibulovou nať nebo pórek nakrájíme zcela nadrobno. Ředkvičky omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle.
2.
Cottage sýr dáme do větší misky, smícháme s ředkvičkami a cibulovou natí. Ochutíme solí a pepřem, necháme chvíli v pokojové teplotě, občas promícháme.
3.
Mažeme na pečivo a ihned podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
89.64 kcal |
Protein |
10.07 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.20 g
2.57 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
3.88 g
1.55 g
|
Reklama
Reklama