Šneci z listového těsta
Kdo by je nemiloval. Šneci z listového těsta jsou perfektní chuťovkou, která hned zmizí z talíře. Proč? Protože nejlepší jsou ještě teplé! Dají se připravit na 100 a více způsobů. Toto je má oblíbená úprava.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Rozválíme listové těsto a rozdělíme na dva díly. Připravíme si nátěr z olivového oleje, protlaku, prolisovaného česneku, kečupu a oregana. Natíráme v silnější vrstvě na těsto, okraje necháme volné.
                2.
                    Poklademe vysočinou, nakrájenou cibulí a kysaným zelím. Dáme polovinu nastrouhaného sýra a zavineme do rolády. Stejně postupujeme u druhé poloviny. Dobře utěsníme okraje. Rozkrájíme na kolečka silná asi 1,5 cm.
                3.
                    Kolečka dáme na plech s pečícím papírem a posypeme druhou polovinou sýra. Dáme zapéct do rozehřáté trouby do zlatova.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                1,068.79 kcal  | 
            
Protein  | 
                31.79 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     54.50 g 
                    6.32 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     80.09 g 
                    25.92 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



