Šneci z listového těsta

Kdo by je nemiloval. Šneci z listového těsta jsou perfektní chuťovkou, která hned zmizí z talíře. Proč? Protože nejlepší jsou ještě teplé! Dají se připravit na 100 a více způsobů. Toto je má oblíbená úprava.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Rozválíme listové těsto a rozdělíme na dva díly. Připravíme si nátěr z olivového oleje, protlaku, prolisovaného česneku, kečupu a oregana. Natíráme v silnější vrstvě na těsto, okraje necháme volné.
2.
Poklademe vysočinou, nakrájenou cibulí a kysaným zelím. Dáme polovinu nastrouhaného sýra a zavineme do rolády. Stejně postupujeme u druhé poloviny. Dobře utěsníme okraje. Rozkrájíme na kolečka silná asi 1,5 cm.
3.
Kolečka dáme na plech s pečícím papírem a posypeme druhou polovinou sýra. Dáme zapéct do rozehřáté trouby do zlatova.

Od: Iva V, 9.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 3 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 37 Kč za porci
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, pečení

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
804.15 kcal
Protein
33.01 g
Sacharidy
z toho cukr
45.08 g
7.42 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
54.64 g
27.48 g

Detailní rozpis podle ingrediencí