Ekucharka.cz
  • Přidat recept
  • Úvod
  • Recepty
    • Procházet
    • Štítky
    • Videorecepty
    • Hlavní jídla
    • Polévky
    • Malá jídla a občerstvení
    • Dezerty a moučníky
    • Přílohy
    • Snídaně
    • Saláty
    • Pomazánky
    • Nápoje
    • Smoothies
  • Ingredience
    • Procházet
    • Vitamíny
    • Minerály
  • Magazín
  • Nutriční diář
    • Zobrazit
    • Vlastní ingredience
    • Analýza výsledků
    • Změnit nastavení
  • Oblíbené
  • Přihlásit
Ekucharka.cz
  • Recepty
  • Magazín
  • Ingredience
  • dýně
  • červená řepa
  • jablka
  • švestky
  • cukroví
Úvod • Magazín • Klíčová slova • maniok

Klíčové slovo „maniok“

Jamy, topinambury, maniok a batáty: Také je motáte dohromady?

Jamy, topinambury, maniok a batáty: Také je motáte dohromady?

Všechny patří mezi hlíznatou zeleninu, avšak v mnohém se od sebe liší, a to nejen vzhledem. V našich končinách si je nezřídka pleteme. A není se čemu divit, vždyť na talíři se objevují mnohem méně než brambory, i když je to rozhodně škoda.

Jitka Kučová
6.12.2023

Oblíbené články

  • Upečte si jedlé kaštany v mikrovlnce. Poradíme vám, jak na to
  • Červená řepa: Jak uchovat podklad plný mikroživin i na zimu
  • Co upéct o víkendu? 4 jednoduché recepty na pečení s podmáslím
  • Dezerty do skleničky. Krásně barevné a připravené za pár minut
  • Jak na nejlepší pečené brambory, které se vždy povedou
  • Podzimní dýňové recepty: Pochutnat si na nich můžete na sladko i na slano
  • Bulvový versus řapíkatý celer: Který je zdravější?
  • Jak připravit batáty? Žádná věda v tom není!
Facebook RSS
  • Podmínky užití
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Kontakt
  • Nastavení cookies
© 2003-2025 ekucharka.cz, ISSN 2694-6866, jakékoli veřejné šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Design: Eva Roverová