Brazilské picadillo

Picadillo je tradiční pokrm v mnoha latinskoamerických státech. Skládá se z mletého hovězího masa a rajčat. Další chuťové vrstvy tvoří olivy, kapary a rozinky spolu s aromatickým kořením. Výborně se k němu hodí vařená rýže.

Reklama

Ingredience

    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ve větší pánvi rozehřejte olej. Přidejte cibuli, nakrájenou papriku a česnek. Osmahněte několik minut.
2.
Přidejte mleté maso a osmahněte, dokud nezhnědne.
3.
Přidejte rozinky, kapary, olivy, krájená rajčata, ocet a všechno koření. Dobře promíchejte.
4.
Přikryjte pokličkou, snižte teplotu a duste přibližně 40 minut, dokud omáčka nezhoustne.

Od: BunTom, 30.12.2017

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 6 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 57 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
333.21 kcal
Protein
32.16 g
Sacharidy
z toho cukr
22.97 g
13.93 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.01 g
5.09 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama