Brazilské picadillo

Picadillo je tradiční pokrm v mnoha latinskoamerických státech. Skládá se z mletého hovězího masa a rajčat. Další chuťové vrstvy tvoří olivy, kapary a rozinky spolu s aromatickým kořením. Výborně se k němu hodí vařená rýže.

Ingredience

    • nebo
Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Ve větší pánvi rozehřejte olej. Přidejte cibuli, nakrájenou papriku a česnek. Osmahněte několik minut.
2.
Přidejte mleté maso a osmahněte, dokud nezhnědne.
3.
Přidejte rozinky, kapary, olivy, krájená rajčata, ocet a všechno koření. Dobře promíchejte.
4.
Přikryjte pokličkou, snižte teplotu a duste přibližně 40 minut, dokud omáčka nezhoustne.

Od: BunTom, 30.12.2017

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 1 hod
Počet porcí: 6 porcí
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 56 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, hovězí maso

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
367.11 kcal
Protein
32.60 g
Sacharidy
z toho cukr
21.58 g
14.69 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
16.71 g
6.09 g

Detailní rozpis podle ingrediencí