Mleté hovězí na korejský způsob

Inspirováno korejským pokrmem Bulgogi (Korejské hovězí BBQ). Rychle hotové, jednoduché a chutné!

Reklama

Ingredience

Na omáčku

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na střední teplotu ve větší pánvi rozehřejte kokosový olej. Přidejte česnek a zázvor. Lehce osmahněte, česnek nesmí zhnědnout.
2.
Přidejte mleté maso a osmahněte.
3.
Smíchejte med, sojovou omáčku, sezamový olej, chilli, vodu a škrob. Dobře promíchejte.
4.
Zálivku nalijte do pánve k hovězímu masu a nechte 10 minut dusit na mírném ohni.
5.
Přimíchejte mrkev a jarní cibulku a podávejte. Vhodnou přílohou je rýže.

Od: BunTom, 28.12.2017

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 34 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
239.10 kcal
Protein
28.43 g
Sacharidy
z toho cukr
9.68 g
7.23 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.80 g
3.94 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama