Mleté hovězí na korejský způsob

Inspirováno korejským pokrmem Bulgogi (Korejské hovězí BBQ). Rychle hotové, jednoduché a chutné!

Ingredience

Na omáčku

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na střední teplotu ve větší pánvi rozehřejte kokosový olej. Přidejte česnek a zázvor. Lehce osmahněte, česnek nesmí zhnědnout.
2.
Přidejte mleté maso a osmahněte.
3.
Smíchejte med, sojovou omáčku, sezamový olej, chilli, vodu a škrob. Dobře promíchejte.
4.
Zálivku nalijte do pánve k hovězímu masu a nechte 10 minut dusit na mírném ohni.
5.
Přimíchejte mrkev a jarní cibulku a podávejte. Vhodnou přílohou je rýže.

Od: BunTom, 28.12.2017

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Kategorie: hlavní chod, asijská, hovězí maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
293.70 kcal
Protein
29.27 g
Sacharidy
z toho cukr
12.47 g
7.67 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.08 g
5.81 g

Detailní rozpis podle ingrediencí