Mleté hovězí na korejský způsob
Inspirováno korejským pokrmem Bulgogi (Korejské hovězí BBQ). Rychle hotové, jednoduché a chutné!
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
Na omáčku
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Na střední teplotu ve větší pánvi rozehřejte kokosový olej. Přidejte česnek a zázvor. Lehce osmahněte, česnek nesmí zhnědnout.
- Přidejte mleté maso a osmahněte.
- Smíchejte med, sojovou omáčku, sezamový olej, chilli, vodu a škrob. Dobře promíchejte.
- Zálivku nalijte do pánve k hovězímu masu a nechte 10 minut dusit na mírném ohni.
- Přimíchejte mrkev a jarní cibulku a podávejte. Vhodnou přílohou je rýže.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 239.10 kcal |
Protein: 28.43 g |
Sacharidy: 9.68 g |
z toho cukr: 7.23 g |
Tuk: 8.80 g |
z toho nas. MK: 3.94 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/579-mlete-hovezi-na-korejsky-zpusob