Mleté hovězí na korejský způsob

Inspirováno korejským pokrmem Bulgogi (Korejské hovězí BBQ). Rychle hotové, jednoduché a chutné!

Ingredience (4 x porce)

Na omáčku

Postup přípravy

  1. Na střední teplotu ve větší pánvi rozehřejte kokosový olej. Přidejte česnek a zázvor. Lehce osmahněte, česnek nesmí zhnědnout.
  2. Přidejte mleté maso a osmahněte.
  3. Smíchejte med, sojovou omáčku, sezamový olej, chilli, vodu a škrob. Dobře promíchejte.
  4. Zálivku nalijte do pánve k hovězímu masu a nechte 10 minut dusit na mírném ohni.
  5. Přimíchejte mrkev a jarní cibulku a podávejte. Vhodnou přílohou je rýže.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 239.10 kcal | Protein: 28.43 g | Sacharidy: 9.68 g | z toho cukr: 7.23 g | Tuk: 8.80 g | z toho nas. MK: 3.94 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/579-mlete-hovezi-na-korejsky-zpusob