Tatrankové pracny-voňavé
Reklama
Postup přípravy
1.
100% tuk si nastrouháme na hrubém struhadle. Tatranky a sojové suky rozdrtíme v mixéru (nebo umeleme). Smícháme všechny ingredience, vytvoříme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny v chladu odpočinout. Těstem plníme pracny, pečeme v předehřáté troubě zvolna dorůžova. Ještě teplé vyklopíme z formiček, pak obalíme v cukru.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
146.81 kcal |
Protein |
2.05 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.70 g
5.70 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.43 g
1.01 g
|
Reklama
Reklama