Tatrankové pracny-voňavé

Reklama

Ingredience

Na obalení:

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
100% tuk si nastrouháme na hrubém struhadle. Tatranky a sojové suky rozdrtíme v mixéru (nebo umeleme). Smícháme všechny ingredience, vytvoříme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny v chladu odpočinout. Těstem plníme pracny, pečeme v předehřáté troubě zvolna dorůžova. Ještě teplé vyklopíme z formiček, pak obalíme v cukru.

Od: recepty73, 12.9.2025

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
146.81 kcal
Protein
2.05 g
Sacharidy
z toho cukr
14.70 g
5.70 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.43 g
1.01 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama