Tatrankové pracny-voňavé

Ingredience (35 x porce)

Na obalení:

Postup přípravy

  1. 100% tuk si nastrouháme na hrubém struhadle. Tatranky a sojové suky rozdrtíme v mixéru (nebo umeleme). Smícháme všechny ingredience, vytvoříme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny v chladu odpočinout. Těstem plníme pracny, pečeme v předehřáté troubě zvolna dorůžova. Ještě teplé vyklopíme z formiček, pak obalíme v cukru.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 146.81 kcal | Protein: 2.05 g | Sacharidy: 14.70 g | z toho cukr: 5.70 g | Tuk: 9.43 g | z toho nas. MK: 1.01 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4618-tatrankove-pracny-vonave