Lečo bez zavařování

Lečo bez zavařování je velmi jednoduché na přípravu a uskladnit jej můžete v lednici nebo ve sklepě. Chuťově je pikantní po použité hořčici a velkou výhodou je, že jej nemusíte zavařovat.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  sklenic ( menších)

Postup přípravy

1.
Všechnu zeleninu si dobře omyjeme a nakrájíme. Papriky před krájením vydlabeme.
2.
Vložíme do většího hrnce, přidáme sůl, cukr, olej a přivedeme k varu. Vaříme zhruba 15-20 minut.
3.
Před koncem varu přidáme hořčici, zamícháme a ještě horké plníme do čistých, suchých sklenic.
4.
Dobře zavíčkujeme a dnem vzhůru necháme vychladnout. Poté sklenice uložíme do chladna.

Od: Petuler, 14.9.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × sklenic ( menších)
Energetická hodnota
249.47 kcal
Protein
4.39 g
Sacharidy
z toho cukr
22.73 g
13.43 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.88 g
1.93 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama