Česnekové fazolky
Jednoduše připravená příloha, kterou můžete servírovat k pečenému masu nebo rybám. Menší porce se hodí společně s bramborovou přílohou nebo rýží, namísto zeleninové oblohy. Vetší porce přílohu spolehlivě nahradí.
Reklama
Postup přípravy
1.
Mrkev očistíme a nakrájíme škrabkou na hobliny. Fazolky propláchneme. Pokud použijeme mražené, necháme je chvíli v teplé vodě.
2.
Ve woku rozehřejeme máslo a přidáme mrkev. Fazolky necháme okapat a přidáme k mrkvi.
3.
Promícháme se solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Za stálého míchání restujeme do změknutí.
4.
Pokud je třeba podlít vodou, použijte jen minimální množství.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce namísto přílohy |
Energetická hodnota |
254.38 kcal |
Protein |
4.79 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
17.15 g
11.54 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.92 g
10.40 g
|
Reklama
Reklama