Jablkovo-skořicové muffiny

Dopřejte si oblíbenou kombinaci chutí jablek a skořice nejen jako lahodný čaj, ale také jako výborný dezert v podobě muffinu.

Ingredience

Množství na
  kusů

Postup přípravy

1.
Do velké mísy vysypeme a řádné smícháme mouku, skořici, jedlou sodu a sůl.
2.
V hlubokém talíři rozkvedláme vajíčko a přidáme do něj med, roztopený kokosový olej. Vše řádně promíchám.
3.
Směs z talíře vlijeme do mísy se sypkými ingrediencemi, přidáme mléko, kousky jablek a opět vše řádně promícháme.
4.
Směs vlijeme na plech na muffiny do muffinových košíčků a pečeme v předehřáté troubě na 185 °C po dobu 25 minut.

Od: Petra, 29.1.2020

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
25 min vaření
35 min celkem
Množství: 12 × kusů
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × kusů = 6 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, Vánoce, piknik, pečení, vegetariánské, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × kusů
Energetická hodnota
151.18 kcal
Protein
3.34 g
Sacharidy
z toho cukr
27.64 g
10.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.89 g
2.02 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.