Jablkovo-skořicové muffiny
Dopřejte si oblíbenou kombinaci chutí jablek a skořice nejen jako lahodný čaj, ale také jako výborný dezert v podobě muffinu.
Ingredience (12 x kusů)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Do velké mísy vysypeme a řádné smícháme mouku, skořici, jedlou sodu a sůl.
- V hlubokém talíři rozkvedláme vajíčko a přidáme do něj med, roztopený kokosový olej. Vše řádně promíchám.
- Směs z talíře vlijeme do mísy se sypkými ingrediencemi, přidáme mléko, kousky jablek a opět vše řádně promícháme.
- Směs vlijeme na plech na muffiny do muffinových košíčků a pečeme v předehřáté troubě na 185 °C po dobu 25 minut.
Nutriční hodnoty (1 x kusů)
Energ. hodnota: 151.18 kcal |
Protein: 3.34 g |
Sacharidy: 27.64 g |
z toho cukr: 10.55 g |
Tuk: 2.89 g |
z toho nas. MK: 2.02 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2389-jablkovo-skoricove-muffiny