Jablkovo-skořicové muffiny

Dopřejte si oblíbenou kombinaci chutí jablek a skořice nejen jako lahodný čaj, ale také jako výborný dezert v podobě muffinu.

Ingredience (12 x kusů)

Postup přípravy

  1. Do velké mísy vysypeme a řádné smícháme mouku, skořici, jedlou sodu a sůl.
  2. V hlubokém talíři rozkvedláme vajíčko a přidáme do něj med, roztopený kokosový olej. Vše řádně promíchám.
  3. Směs z talíře vlijeme do mísy se sypkými ingrediencemi, přidáme mléko, kousky jablek a opět vše řádně promícháme.
  4. Směs vlijeme na plech na muffiny do muffinových košíčků a pečeme v předehřáté troubě na 185 °C po dobu 25 minut.

Nutriční hodnoty (1 x kusů)

Energ. hodnota: 151.18 kcal | Protein: 3.34 g | Sacharidy: 27.64 g | z toho cukr: 10.55 g | Tuk: 2.89 g | z toho nas. MK: 2.02 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2389-jablkovo-skoricove-muffiny