Kuřecí sulc

  • Přidat foto

Pro milovníky tlačenek je sulc ideální. Příprava je poměrně snadná a výsledek je perfektní. Jakmile sulc ztuhne, je pryč.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí skelety chlazené si opláchneme a vložíme do tlakového hrnce. Přidáme vodu tak, aby maso bylo ponořené.
2.
Vložíme bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl, cibuli, česnek, majoránku, zavřeme a vaříme. Vaříme asi 60 minut.
3.
Poté scedíme, potřebujeme asi 500 ml silného vývaru.
4.
Maso si obereme a vložíme do mísy. Do vývaru si vsypeme želatinu a dobře promícháme. Tímto zalijeme maso a dáme do lednice ztuhnout.
5.
Jak nám sulc ztuhne, můžeme podávat s červenou cibulí a octem.

Od: Petuler, 16.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 26 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
205.57 kcal
Protein
16.51 g
Sacharidy
z toho cukr
27.77 g
1.63 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.37 g
0.09 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.