Hotdogy se žampiony a špenátem
Tyto domácí hotdogy jsou neobvyklou a lahodnou variací na klasiku. Kombinují opečené žampiony a čerstvý špenát se šťavnatým párkem v pečivu, doplněné jemnou hořčičnou omáčkou. Ideální na večeři nebo neformální setkání s přáteli.
Reklama
Postup přípravy
1.
Připravíme si omáčku: V misce smícháme hořčici, zakysanou smetanu, med a citronovou šťávu. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Dáme vychladit do lednice.
2.
Na pánvi rozehřejeme trochu oleje nebo másla, přidáme cibuli a restujeme dozlatova. Poté přihodíme žampiony, osolíme, opepříme a restujeme, dokud nezměknou a nezezlátnou. Na závěr přidáme špenát a necháme jen krátce zavadnout.
3.
Párky krátce povaříme nebo opečeme podle chuti. Housky můžeme nahřát v troubě nebo na pánvi nasucho.
4.
Do ohřáté housky vložíme párek, přidáme vrstvu žampionové směsi se špenátem a navrch přelijeme hořčičnou omáčkou.
Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
281.82 kcal |
Protein |
12.08 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.80 g
7.28 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.56 g
6.15 g
|
Reklama
Reklama