Hot dog

Hot dog, oblíbený pochoutkový pokrm po celém světě, je jednoduchým, avšak neodolatelným způsobem, jak spojit chuťové výbuchy do jednoho lákavého sousta. Tato ikonická kombinace šťavnatého párku, nadýchané briošky a pestrého spektra chutí a omáček je zaručeným receptem na spokojené tváře a plné bříško.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Dáme si vařit vodu na párky či klobásky – ty následně uvaříme podle návodu či jak jsme zvyklí. Případně je můžeme opéct na grilu.
2.
Do briošky si dáme majonézu, na ni nasekanou okurku a cibuli.
3.
Na cibuli položíme uvařený párek/klobásku a zasypeme strouhaným čedarem, na horkém párku se nám začne krásně tavit. (Na fotce máme 2 párky v jedné briošce – záleží na vás a na objemu párku/klobásky, zda vám bude stačit jedna nožička či dvě.)
4.
Podle chuti můžeme hot dog ještě chvilku zapéct v kontaktním grilu, ale není to nutné. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 1.8.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
336.81 kcal
Protein
17.12 g
Sacharidy
z toho cukr
6.72 g
1.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
35.97 g
12.68 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama