Hot dog, oblíbený pochoutkový pokrm po celém světě, je jednoduchým, avšak neodolatelným způsobem, jak spojit chuťové výbuchy do jednoho lákavého sousta. Tato ikonická kombinace šťavnatého párku, nadýchané briošky a pestrého spektra chutí a omáček je zaručeným receptem na spokojené tváře a plné bříško.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Dáme si vařit vodu na párky či klobásky – ty následně uvaříme podle návodu či jak jsme zvyklí. Případně je můžeme opéct na grilu.
Do briošky si dáme majonézu, na ni nasekanou okurku a cibuli.
Na cibuli položíme uvařený párek/klobásku a zasypeme strouhaným čedarem, na horkém párku se nám začne krásně tavit. (Na fotce máme 2 párky v jedné briošce – záleží na vás a na objemu párku/klobásky, zda vám bude stačit jedna nožička či dvě.)
Podle chuti můžeme hot dog ještě chvilku zapéct v kontaktním grilu, ale není to nutné. Dobrou chuť! :-)
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 336.81 kcal |
Protein: 17.12 g |
Sacharidy: 6.72 g |
z toho cukr: 1.50 g |
Tuk: 35.97 g |
z toho nas. MK: 12.68 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3936-hot-dog