Hot dog

Hot dog, oblíbený pochoutkový pokrm po celém světě, je jednoduchým, avšak neodolatelným způsobem, jak spojit chuťové výbuchy do jednoho lákavého sousta. Tato ikonická kombinace šťavnatého párku, nadýchané briošky a pestrého spektra chutí a omáček je zaručeným receptem na spokojené tváře a plné bříško.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Dáme si vařit vodu na párky či klobásky – ty následně uvaříme podle návodu či jak jsme zvyklí. Případně je můžeme opéct na grilu.
  2. Do briošky si dáme majonézu, na ni nasekanou okurku a cibuli.
  3. Na cibuli položíme uvařený párek/klobásku a zasypeme strouhaným čedarem, na horkém párku se nám začne krásně tavit. (Na fotce máme 2 párky v jedné briošce – záleží na vás a na objemu párku/klobásky, zda vám bude stačit jedna nožička či dvě.)
  4. Podle chuti můžeme hot dog ještě chvilku zapéct v kontaktním grilu, ale není to nutné. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 336.81 kcal | Protein: 17.12 g | Sacharidy: 6.72 g | z toho cukr: 1.50 g | Tuk: 35.97 g | z toho nas. MK: 12.68 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3936-hot-dog