Skořicové koblížky

Skořicové koblížky jsou velmi snadné a rychlé. Chuťově jsou nadýchané, nejlépe je konzumovat čerstvě usmažené.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V misce si smícháme sypké suroviny. Mouky, cukr, kypřící prášek, nastrouhaný muškátový oříšek.
2.
Ve vyšší nádobě si vyšleháme vejce společně s kefírem a rozpuštěným máslem.
3.
Obě misky smícháme a vytvoříme těsto.
4.
V hrnci si rozehřejeme olej. Lžící vykrajujeme koblížky a prstem je stáhneme do horkého oleje. Smažíme ze všech stran dozlatova zhruba 5 minut.
5.
Koblížky klademe na papírovou utěrku, aby nám vsákla přebytečný tuk. Koblížky obalujeme v moučkovém cukru a posypeme skořicí.

Od: Petuler, 21.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
10 min vaření
25 min celkem
Množství: 30 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 1 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
58.05 kcal
Protein
1.22 g
Sacharidy
z toho cukr
9.78 g
3.66 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
1.52 g
0.66 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama