Skořicové koblížky
Skořicové koblížky jsou velmi snadné a rychlé. Chuťově jsou nadýchané, nejlépe je konzumovat čerstvě usmažené.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    V misce si smícháme sypké suroviny.  Mouky, cukr, kypřící prášek, nastrouhaný muškátový oříšek.
                2.
                    Ve vyšší nádobě si vyšleháme vejce společně s kefírem a rozpuštěným máslem.
                3.
                    Obě misky smícháme a vytvoříme těsto.
                4.
                    V hrnci si rozehřejeme olej. Lžící vykrajujeme koblížky a prstem je stáhneme do horkého oleje.  Smažíme ze všech stran dozlatova zhruba 5 minut.
                5.
                    Koblížky klademe na papírovou utěrku, aby nám vsákla přebytečný tuk.  Koblížky obalujeme v moučkovém cukru a posypeme skořicí.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 58.05 kcal | 
| Protein | 1.22 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 9.78 g 3.66 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 1.52 g 0.66 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

