Zapékaná vajíčková bageta

Tip na výbornou večeři, kterou připravíte rychle, a přitom nebude nudná. U nás se nejprve pekla po Velikonocích, ale teď si ji chystáme i během roku.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve uvaříme vejce natvrdo. Změklé máslo promícháme s majonézou a hořčicí, přidáme na kostičky nakrájená vejce, promícháme. Můžeme osolit a opepřit.
2.
Nakrojíme bagety středem a naplníme vaječnou směsí. Přidáme plátky šunky a nakrájená rajčata.
3.
Dáme na plech a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme na 180 °C asi 10 minut.

Od: Ráďa 78, 11.2.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: chuťovky, česká, vajíčka, velikonoce, pečení
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
846.89 kcal
Protein
28.16 g
Sacharidy
z toho cukr
80.38 g
6.45 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
46.14 g
20.66 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama