Zapékaná vajíčková bageta

Tip na výbornou večeři, kterou připravíte rychle, a přitom nebude nudná. U nás se nejprve pekla po Velikonocích, ale teď si ji chystáme i během roku.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve uvaříme vejce natvrdo. Změklé máslo promícháme s majonézou a hořčicí, přidáme na kostičky nakrájená vejce, promícháme. Můžeme osolit a opepřit.
  2. Nakrojíme bagety středem a naplníme vaječnou směsí. Přidáme plátky šunky a nakrájená rajčata.
  3. Dáme na plech a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme na 180 °C asi 10 minut.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 846.89 kcal | Protein: 28.16 g | Sacharidy: 80.38 g | z toho cukr: 6.45 g | Tuk: 46.14 g | z toho nas. MK: 20.66 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2981-zapekana-vajickova-bageta