Tip na výbornou večeři, kterou připravíte rychle, a přitom nebude nudná. U nás se nejprve pekla po Velikonocích, ale teď si ji chystáme i během roku.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Nejprve uvaříme vejce natvrdo. Změklé máslo promícháme s majonézou a hořčicí, přidáme na kostičky nakrájená vejce, promícháme. Můžeme osolit a opepřit.
Nakrojíme bagety středem a naplníme vaječnou směsí. Přidáme plátky šunky a nakrájená rajčata.
Dáme na plech a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme na 180 °C asi 10 minut.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 846.89 kcal |
Protein: 28.16 g |
Sacharidy: 80.38 g |
z toho cukr: 6.45 g |
Tuk: 46.14 g |
z toho nas. MK: 20.66 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2981-zapekana-vajickova-bageta