Domácí čokoládový Termix

Příprava domácího Termixu zabere jen pár minut a chutná mnohem lépe, než kupovaný!

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Nejprve vyšleháme smetanu.
2.
Poté přišleháme kakao, tvaroh a sladidlo (nebo cukr) podle chuti. Pokud používáte crystalický Erythritol nechte chvíli odstát a poté opět promíchejte, aby se krystalky dobře rozpustily.

Od: BunTom, 1.3.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 10 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 13 Kč za porci
Kategorie: dezert, česká, za studena, vegetariánské, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
243.60 kcal
Protein
7.33 g
Sacharidy
z toho cukr
4.21 g
3.87 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.94 g
13.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí