Domácí čokoládový Termix

Příprava domácího Termixu zabere jen pár minut a chutná mnohem lépe, než kupovaný!

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve vyšleháme smetanu.
2.
Poté přišleháme kakao, tvaroh a sladidlo (nebo cukr) podle chuti. Pokud používáte crystalický Erythritol nechte chvíli odstát a poté opět promíchejte, aby se krystalky dobře rozpustily.

Od: BunTom, 1.3.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 13 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, česká, za studena, vegetariánské, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
262.91 kcal
Protein
9.68 g
Sacharidy
z toho cukr
3.28 g
2.80 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.98 g
15.34 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama