Česneková pomazánka
Nebyla by oslava bez chuťovek s česnekovou pomazánkou. Abyste dosáhli nejlepšího výsledku, je třeba sáhnout výhradně po českém česneku.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Na jemném struhadle nastrouháme do větší mísy sýr Eidam. Přidáme majonézu a zakysanou smetanu.
                2.
                    Máslo nakrájíme do směsi na malé kostičky, aby rychleji změklo.
                3.
                    Prolisujeme česnek a přidáme. Jakmile máslo změkne, dlouze prošleháme mixérem.
                4.
                    Dáme vychladit a mažeme na kolečka bagety.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 219.86 kcal | 
| Protein | 5.12 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 1.10 g 0.31 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 21.94 g 8.96 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

