Rychle dušený vepřový lalok

Vepřový lalok je výborná chuťovka, podává se za studena s pečivem, solí a pepřem a kyselou okurkou. Uvařený jej můžete také zpracovat do domácích paštik a masových pomazánek. V tlakovém hrnci bude uvařený do změknutí za 50 minut.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřový lalok necháme vcelku a vložíme do vody do tlakového hrnce. Musí být celý ponořený.
2.
Přidáme koření, můžeme i lístky čerstvého libečku.
3.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny. Česnek nasekáme na hrubé kusy.
4.
Uzavřeme hrnec a vaříme pod tlakem 50 minut.

Od: Ráďa 78, 15.11.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
50 min vaření
1 hod celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 2 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
472.12 kcal
Protein
6.45 g
Sacharidy
z toho cukr
2.75 g
0.95 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
48.09 g
14.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama