Bylinková sůl

Bylinkovou sůl si můžeme vyrobit doma a to ze všech našich oblíbených bylinek. Stačí jen nasbírat, opláchnout, nakrájet, smíchat a dobře usušit. Sůl můžeme použít do polévek, na maso, těstoviny nebo pomazánky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Všechny bylinky si dobře omyjeme a vložíme do odstředivky na salát. Odstředíme a přendáme na prkýnko.
2.
Bylinky si nasekáme na jemně a vložíme na plech vyložený pečícím papírem.
3.
Zasypeme solí a prohážeme rukama.
4.
Dáme do temné dobře větratelné místnosti. 2 x denně promícháme a zhruba 1 týden sušíme. Potom uskladníme a používáme při vaření.

Od: Petuler, 8.6.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 100 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 3 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1.66 kcal
Protein
0.13 g
Sacharidy
z toho cukr
0.11 g
0.02 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.05 g
0.01 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama