Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
skořice celá | 3/4 ks | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
hřebíček | 3 a 3/4 ks | 0.02 g | 0.04 g | 0.01 g | 0.09 g | 0.01 g | 0.82 kcal |
cukr třtinový | 3/4 lžíce | 0.01 g | 0.00 g | 0.00 g | 4.41 g | 4.37 g | 17.10 kcal |
jablka | 1/4 ks | 0.12 g | 0.08 g | 0.01 g | 5.19 g | 4.73 g | 23.66 kcal |
víno červené | 250 ml | 0.18 g | 0.00 g | 0.00 g | 6.53 g | 1.55 g | 212.50 kcal |
pomeranč | 1/2 plátku | 0.08 g | 0.01 g | 0.00 g | 0.79 g | 0.79 g | 4.00 kcal |
Součet | 0.40 g | 0.13 g | 0.03 g | 17.02 g | 11.45 g | 258.08 kcal |