Svařák s jablkem
Mám ráda podzim, pokud tedy už od září po ránu nemrzne 😀
Ale ty barvy a možnost vařit si svařák a nebýt považována za alkoholika, ach 😀
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Omyjeme jablko i pomeranč.
- Jablko můžeme oloupat a nakrájet na půlměsíčky, ale i kostičky, aby se na závěr lépe konzumovalo.
- Pomeranč na dva silnější plátky.
- Víno nalijeme do kastrůlku a dáme vařit na sporák.
- Zamícháme s cukrem, skořicí, hřebíčkem a nakonec přidáme jablko a pomeranč.
- Vaříme cca 15 minut.
- Pokud máte raději sladší svařák, přidejte si cukr dle libosti.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 258.08 kcal |
Protein: 0.40 g |
Sacharidy: 17.02 g |
z toho cukr: 11.45 g |
Tuk: 0.13 g |
z toho nas. MK: 0.03 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2120-svarak-s-jablkem