Hermelínová pomazánka

Objevte kouzlo krémové hermelínové pomazánky, která transformuje každý kousek pečiva na gurmánský požitek.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce si uvaříme natvrdo a necháme vychladit.
2.
Vychlazená vejce nastrouháme od mísy společně s hermelínem a okurkami.
3.
Následně přidáme hořčici, žervé, sůl a pepř a promícháme.
4.
Necháme uležet v lednici alespoň 2 hodiny pro lepší propojení chutí.
5.
Podáváme na libovolném pečivu. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 3.4.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
90.58 kcal
Protein
5.92 g
Sacharidy
z toho cukr
1.25 g
0.89 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.72 g
3.62 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama