Tuňáková pomazánka s vejcem

Pomazánky jsou oblíbenou součástí pohoštění na každém rodinném setkání, v každém ročním období. Tato tuňáková přijde k chuti všem, kdo mají rádi ryby a výrazné chutě.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Z tuňáka vylijeme přebytečný olej, vejce si nastrouháme na jemném struhadle, cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
2.
Lučinu si smícháme s jogurtem, majonézou a hořčicí.
3.
Přidáme tuňáka a rozmícháme. Potom přidáme vejce a opět rozmícháme. Nakonec přidáme cibuli a opět rozmícháme.
4.
Dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
5.
Podáváme na libovolném pečivu a můžeme dozdobit zeleninou. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 21.8.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min příprava
30 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 221 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
2,122.90 kcal
Protein
149.07 g
Sacharidy
z toho cukr
20.81 g
16.78 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
156.81 g
73.03 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama