Penne arrabbiata

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Penne uvaříme ve slané vodě.
  2. Na pánev přidáme olivový olej, přidáme celá rajčata, přikryjeme pokličkou a dokud neprasknou.
  3. Na olivový olej do pánve přidáme nasekaný česnek a chilli. Chvíli osmahneme na mírném ohni, aby se česnek nespálil.
  4. Přidáme celá rajčata a rozštoucháme je na kaši. Osolíme, přidáme bazalku a chvíli povaříme. Poté vmícháme penne.
  5. Na talíři ozdobíme sekanou petrželkou a podáváme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 544.10 kcal | Protein: 15.55 g | Sacharidy: 79.03 g | z toho cukr: 9.45 g | Tuk: 15.72 g | z toho nas. MK: 2.16 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/493-penne-arrabbiata