Tvarůžková pomazánka s vejcem a jogurtem

Skvělá chuťovka k pivu nebo vínu z aromatických olomouckých tvarůžků. Recept má minimum tuku a velké množství bílkovin, můžete jej směle zařadit i do režimu redukční diety.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve uvařte vejce natvrdo a nechejte jej vychladnout. Oloupejte jej a na drobné kousky nakrájejte do misky.
  2. Přidejte nadrobno nakrájenou cibulku, rajčata, papriky a tvarůžky. Část zelené nati z cibulky ponechejte na ozdobu.
  3. Smíchejte s hořčicí a jogurtem. Můžete dochutit pepřem, ale obvykle není potřeba. Dejte do lednice vychladnout.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 64.02 kcal | Protein: 5.05 g | Sacharidy: 4.15 g | z toho cukr: 3.08 g | Tuk: 2.66 g | z toho nas. MK: 0.94 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4150-tvaruzkova-pomazanka-s-vejcem-a-jogurtem