Rybí filé nemá výraznou chuť, můžete si pomoci smažením v trojobalu nebo zapékáním. Vyzkoušejte úpravu se šunkou a sýrem, během pečení se rybí filé podlévá smetanou.
Ingredience (4 x porce)
Postup přípravy
Rybí filé použijeme buď čerstvé nebo mražené. U mraženého netřeba čekat na rozmrznutí.
Filé z obou stran ochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem, kmínem a grilovacím kořením.
Připravíme si zapékací mísu, rybí filé vložíme s máslem do mísy a poklademe šunkou nakrájenou na kostičky.
Podlijeme smetanou a pod poklicí pečeme asi 30 až 40 minut.
Odklopíme poklici, posypeme strouhaným sýrem a dopékáme pod grilem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 385.73 kcal |
Protein: 28.89 g |
Sacharidy: 2.08 g |
z toho cukr: 1.28 g |
Tuk: 29.78 g |
z toho nas. MK: 18.67 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4101-rybi-file-se-sunkou-a-syrem