Krevety se smetanou a těstovinami

Rychle připravená, zdravá a lehká večeře. Koktejlové krevety stačí dát na pánev s pár základními ingrediencemi a za chvíli jsou nachystané k servírování. Nejlépe chutnají s těstovinami nebo s rýží.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Krevety dáme do misky, důkladně osolíme a promícháme s citronovou šťávou. Přidáme prolisovaný česnek.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej, dáme ochucené krevety a krátce restujeme za stálého míchání. Přidáme hrst pepře.
  3. Současně vaříme v osolené vodě těstoviny.
  4. Ke konci restování snížíme teplotu a přidáme smetanu. Vypneme pánev a jen necháme prohřát. Pánev naklopíme a část pepře před servírováním vyjmeme.
  5. Podáváme s těstovinami.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 517.01 kcal | Protein: 25.00 g | Sacharidy: 51.37 g | z toho cukr: 2.97 g | Tuk: 22.58 g | z toho nas. MK: 9.20 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4089-krevety-se-smetanou-a-testovinami