Vločkové sušenky s rybízem

Jednoduché, chuťově výborné zdravé sušenky. Ovoce můžete přidat jakékoliv, ale rybíz dělá sušenky výraznějšími.

Ingredience (30 x porce)

Postup přípravy

  1. V misce rozmačkáme banán vidličkou společně s rozpuštěným máslem.
  2. Kromě rybízu přidáme všechny ostatní suroviny a vytvoříme těsto.
  3. Do hotového těsta vmícháme rybíz.
  4. Rukama tvarujeme placičky a skládáme na plech vyložený pečícím papírem. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 190 stupňů a pečeme dozlatova asi 15 minut.
  5. Po upečení necháme vychladnout a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 62.15 kcal | Protein: 1.00 g | Sacharidy: 8.36 g | z toho cukr: 4.52 g | Tuk: 2.62 g | z toho nas. MK: 1.47 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4081-vlockove-susenky-s-rybizem